QMS behandelingen voor huidverbetering en anti-aging

QMS Medicosmetics is voor de tweede maal onderscheiden als beste anti-aging merk van de wereld!

Een stralende en egale huid willen we allemaal hebben. Om dit te realiseren werken wij alleen met QMS medicosmetics . Onze behandelingen zorgen voor een revolutionaire manier van huidverjonging waarbij de huid zonder injecties wordt opgevuld met collageen.

Bij huidverbetering gaan we een stapje verder dan bij huidverzorging.. We activeren de huid om zichzelf te gaan verbeteren en vernieuwen. Anti-aging gaat nog een hele stap verder dan huidverbetering door de huidveroudering te vertragen tevens te verjongen. Hierbij worden werkstoffen gebruikt die de huid zelf niet meer of niet voldoende kan aanmaken.

Collageen is het belangrijkste bestanddeel in de huid. Onze huid bevat 72% collageen en 4% elastine. Collageen heeft de eigenschap om zich te binden met vocht, en geeft stevigheid en volume aan de huid. Rimpels ontstaan door de afname van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van collageen. Onder andere roken, stress, teveel bloot stellen aan de zon en de overgang!

Wij werken met een gesplitst collageen wat uniek en gepatenteerd is. Daardoor geven wij de huid collageen wat ze zelf niet meer aan kan maken. Hiermee kunnen we het huid veroudering  proces vertragen met 82%!

Daarnaast werken wij met een cocktail van fruitzuur met een pH waarde van 3,5. Dit betekent dat het fruitzuur dagelijks gebruikt mag worden zonder de huid te verdunnen. Je huid krijgt hierdoor een hele mooie frisse uitstraling. Comedonen en gerstekorrels verdwijnen.

Vanaf 27 jaar kunnen wij je helpen om de eerste fijne lijntjes, maar ook een gevoelige of droge huid te behandelen.

Je start altijd met fase 1 behandelingen en na 4 maanden kunnen we overstappen naar fase 2. Weer 4 maanden later gaan we over naar fase 3. Dit alles heeft met de intensiteit van de behandelingen en de gewenning van de huid te maken.

Tijdens een intake gesprek bespreken we de conditie van de huid en je wensen. Je krijgt een goede huiddiagnose en een persoonlijk advies. Daarnaast bespreken we het huidverzorgings programma op maat voor thuis gebruik.

Na een behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil.

• Na een maand wordt het huidreliëf gladder
• Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes
• Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Fase 0

Herstellen van een geïrriteerde, overgevoelige huid met problemen als rosacea, acné, eczeem, allergieën, teveel werkstoffen op de huid. etc. Thuis Repair 3 Complex en intravital gebruiken om roodheden te verminderen en de huid van binnen uit te verstevigen.

Fase 1

Het in balans brengen van vet- en vochtgehalte van de huid, het afvoeren van afvalstoffen, waardoor de huid een goede conditie krijgt. Thuis deep cleansing en collageen set gebruiken, in combinatie met aangepaste dag/nacht crème.

Fase 2

We werken op de versteviging van de huid. Thuis Colectine 3 gebruik voor een optimale versteviging.

Fase 3

In deze fase gaan we werken op perfectie zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes op de bovenlip. Thuis kun je nu aan de slag met de lip Line Corrector en/of Skin Tone Light Serum.