QMS MEDICOSMETICS

Huidverjonging en -verbetering zonder chirurgische ingreep! Een mooie huid krijg je niet zomaar, maar ze ligt wèl binnen handbereik.
QMS werd ontwikkeld door Dr. Med. E. Schulte, een plastisch chirurg uit Duitsland, om de huid te verstevigen, het vochtgehalte te herstellen en de huid te verjongen.

Hij ontwikkelde de QMS collageenlijn welke maar liefst 82% actieve werkstoffen bevat. Die werkstoffen zijn in staat om zonder gebruik van naalden in de huid te dringen.

Onder het beschadigde huidoppervlak, getekend door rimpels, onreinheden en vlekken, bevind zich een nieuwe, gezonde en frisse huidstructuur die erop wacht naar de oppervlakte te komen. De speciale QMS fruitzuren verwijderen de tussenlijm- en dode cellen, en werken op de celvernieuwing zonder dat de huid hierdoor verdund wordt. Daarna vult het QMS collageen de huid.

Collageen verbetert de huidstructuur, is in staat om zich met vocht te binden en vermindert rimpels. Omdat collageen de belangrijkste factor is om een huid jong te houden, kunnen we hieruit afleiden dat hulp van buitenaf absoluut nodig is.

Blijvende huidverbetering kost tijd en vraagt professionele kennis van zaken. QMS collageen wordt ingezet om de huidstructuur duidelijk te verbeteren. Na een behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter zeer belangrijk en geeft een spectaculaire verbetering.

• Na een maand wordt het huidreliëf gladder,
• Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes,
• Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

“WHEN YOU LOOK GOOD, YOU FEEL GOOD!”